Under gårdagens företagslöpning på Djurgården i Stockholm så var det nästan så bra förhållande att en Ray-Ban löpare skulle våga sig ut och springa en sväng. Har ni hört talas om det innan, Ray-Ban löpare? Jag känner mer igen samma löpare som ”solskenslöpare”, dvs en löpare som bara vågar sig ut när det är varmt och behagligt och solen skiner. Det var Daniel som i helgen nämnde något om Ray-Ban löpare och i alla fall för mig var det ett nytt begrepp och jäkligt kul tyckte jag det var också.

Men som sagt, under gårdagens eftermiddagslöpning med ett företag som sitter vid Hötorget skulle det nog funka för en Ray-Ban löpare, för ut till Djurgårdsbrunnsbron och vidare ut på Djurgården var det riktigt soligt och fint. Och jag hoppas att det är fritt fram för samma stil på måndag när det är Boston Marathon, även om jag inte kommer springa med just Ray-Ban.

Kustmaran 36

Vad tror ni om den här snubben? Skulle han platsa som Ray-Ban löpare?

Share Button