Väder och vind är som det är, men det är klart att sol är roligare än regn och rusk. Och när jag vaknade i morse så var det just regn och några timmar senare skulle mitt och Ingmaries löparläger starta. Men vädret kan man inte göra något åt, så det var ju som det var. Jag gick ut och åt på lunchen och det regnade. Jag hann vara hemma någon timme efter lunchen innan det var dags att ha en PT-lektion innan själva lägret startade och vet ni vad. Det hade hunnit sluta regna och spricka upp. Det var blå himmel och ljusa moln och solen jobbade som tusan för att göra oss glada. Så när lägret drog igång med löpning på Prins Bertils stig så var det i solsken. Underbar solig start på lägret helt enkelt.

När vi kom tillbaka var mellanmålet framdukat och efter lite snack blev det också middag innan Daniel höll sin intressanta och igenkännande föreläsning och hur vi ser på olika mål och vad vi gör eller inte gör för att nå dem. När jag hör sånt här så är det inte bara träning jag drar paralleller med utan det är allt möjligt man vill hålla på med där målbilder kan passa in och det är ju i ganska mycket det. Efter detta kände sig alla ganska färdiga och redo för att vila upp sig för morgondagen för tidigt tidigt kör vi igen.

bild

Löpare från Göteborg som kollar in Prins Bertils stig!

Share Button