Nu är vi laddade, redo och förväntansfulla. Imorgon drar löparlägret igång i Halmstad. Det ska kul att träffa alla löpare som man än så länge bara känt via ett namn i bokningslistan, även om det också kommer en och annan gammal trotjänare från tidigare läger vi har kört i Halmstad.

Vi kommer springa på både nya och gamla områden och det är en av fördelarna med löpning i Halmstad, det finns flera bra områden att springa i så variationen är riktigt bra. Och precis som vi ofta vill byta omgivning när vi springer så behöver vi också variera träningen för både löparglädjens och förbättringens skull. Variation är A och O.

Så samtidigt som jag nu är i startgroparna för denna löparhelgen så har jag också förra löparhelgen i färsk minne. Det känns både längesen och nyligen som jag landade på svensk mark efter en kul halvmarahelg i Prag. Att fylla helgerna med löparäventyr, det måste vara livskvalitet!

Halmstad

Halmstad – nu kör vi!

Share Button