Några har uppmärksammat att jag klagat lite över en ond fot lite då och då och omsorgsfullt undrat vad det är med foten, så nu tänkte jag berätta om problemfoten.

Jag började nog känna av det lite för 1,5 år sedan men det tog lång tid innan jag fick någon rimlig diagnos på problemfoten. Och framförallt har det verkligen bara kommit och gått lite sporadiskt och jag har egentligen aldrig haft så ont att jag inte kunnat springa.

Det som i mina egna ord är grejen är att det smärtar lite på övre delen av ankeln på insidan av höger fot. Och som i princip alltid så hänger saker ihop. Så jag är lite kort från undersidan av stortån, i fotvalvet och över ankeln och upp i benet. Inte värre än så alltså.

bild 2-1

Detta är inte min fot, men en kul bild från Hasse på senaste träningslägret!

Share Button