Igår vilade jag från löpning, men eftersom det var en resdag hem till Sverige så kändes det ändå inte som jag bara låg på soffan hela dagen. Och idag var jag tillbaka i vardagen och rivstartade veckan med en lunchlöpning med ett företag och nu ikväll rev vi av ett nytt Run Tough med SATS, denna gången startade jag från SATS Gärdet för själva träningspasset i Lilljanskogen.

Vädret var ju allt annat än charmigt vårväder men alla löpare, både vid lunchen och nu ikväll brydde sig inte så mycket, det går faktiskt att springa ändå. Och många kände sig stolta över att ha varit med när vädret inte visade sig från sin bästa sida och gör precis så, känn er stolta när ni gjort något som ni övervägde att låta bli men sen ändå gjorde. Och ta med er den sköna känslan till nästa gång ni kommer till en liknande situation. Med positivt tänkande och rätt mental inställning blir allt så mycket lättare.

Skärmavbild 2014-04-07 kl. 22.21.13

Share Button