Jaha, så är Prags halvmara sprungen för i år. Jag kände mig lite nervös faktiskt, även om jag inte kände att jag hade stordåd i kroppen. Och det beror nog på den där jäkla premiärnilen förra helgen, den gjorde mig ju inte direkt glad och positiv. Så nu tänkte jag väl mer att runt i 1.25 borde jag kallar, men med min nervösa känsla så kände jag mig ändå inte säker.

Jag skulle gå ut behärskat strax under 4 min/km och sen ligga där och se vad som hände. Jag höll min plan bra och om jag kommer ihåg rätt var jag bara under 3.50 vid 3 olika kilometrar och jag ramlade inte dit så där hårt heller utan höll ganska bra. Passerade milen på runt 38.45 och så långt gick det ju bra. Jag pallade inte med samma fart andra halvan, klarade mig bra totalt sett och kom i mål på 1.22.50 och över förväntan. Ett bra lopp helt enkelt, både vad gäller genomförande och sluttid.

Mer om Prags halvmara får komma i ett annat blogginlägg, nu ville jag bara berätta att jag faktiskt är nöjd! :-)

garmin prag halvmara

Tack för det Garmin!

Share Button