Jag vet egentligen inte hur ny den är, men den var ny för mig, webshopen från Keller Sports som bland annat har en separat sida för allt inom löpning som finns på sajten. Mitt senaste skotillskott är faktiskt inte en sko jag ska springa i, utan det är en skön fritidssko och den är skinande vit. Kommer ni ihåg ”förr” när man varje vår köpte ett par nya fritidsskor och de var typ alltid vita. De fanns i olika märken, men det var vissa märken och även vissa modeller som ”gällde”, rätt märke var liksom inte tillräckligt.

För min del är det här en sko för vår och sommar, för som sagt, den är vit och det känns både konstigt och bra. I helgen var det bra mycket bättre väder än vad det är idag och då hade jag både vita skor och vit vårjacka och det kändes helt rätt, våren var här, i helgen.

adidas cc chill

Share Button