Det drar ihop sig känns det som. Det har varit en intensiv vecka och det känns ungefär som när man fixar det sista inför en resa. Många bitar som ska falla på plats. Jag tjuvstartade tävlingssäsongen lite löst idag, imorgon börjar löpträningarna på SATS och nästa helg fortsätter tävlandet med en halvmara.

Idag sprang jag i shorts, inte så varmt, men det var värst om händerna i början. På tisdag är det 1 april och det kan kännas som vi har minst ett halvår framför oss med en förhoppningsvis härlig vår och sommar. Det kommer vara en massa folk som är ute och springer, som vill motionera, som vill röra på sig. Jag kommer vara en av dem, jag känner mig redo för att börja en ny vecka med nya utmaningar som en start på en härlig årstid med mycket löpning.

IMG_3899 halmstad craft er light jacket snabbafotter

Share Button