Idag är det VM i halvmarathon från Köpenhamn. Men loppet är inte bara för elitlöpare utan loppet, kanske mycket för att det är just VM, har också lockat många andra löpare att delta. Jag vet t ex många som åker från Stockholm för att vara med och springa det som för många kanske blir årets första halvmara. Själv var jag också sugen, men jag ska till Prag nästa helg och börja min halvmarasäsong där, så jag får snällt hålla mig lugn från utlandsresor denna helgen.

VM i halvmarathon sänds också på TV, klockan 12.25 i TV12, som tidigare hette TV4 Sport. Så om man lyckas tajta in det perfekt kanske man kan sitta inne och titta på detta den förhållandevis korta stund det är. Man kan ju träna i perfekt tid så att man hinner hem, få sig en dusch, fixa mat och äta framför TV’n. Visst låter det som en utmärkt plan. Då har man fått både träning och VM i halvmarathon när klockan är 14 och resten av lördagen ligger framför en.

Är man sugen på mer idrott på TV så går Årefjällsloppet nu på TV12 (fd TV4Sport).

Share Button