Vad har hänt i veckan?

Det har varit en späckad vecka, fylld med en massa jobb och roliga aktiviteter. Jag har till exempel gått en kurs i hjärtlungräddning, jobbat lite med en fotografering, jobbat med kunder i min roll som löpcoach, testsprungit lite olika slingor för löpklasserna vi kommer köra på gymkedjan SATS och haft ett intressant möte i ett nytt potentiellt uppdrag.

Ibland blir det helt enkelt lite för mycket av det mesta så jag hamnar lite efter med bloggen. Men det ska bli bättre nu för jag har idag åkt med Springtime till Monte Gordo i Portugal för en vecka med träning och då framförallt löpning, men också en hel del sol, värme och en skön atmosfär bland alla deltagarna. Och även om det är en hel del träningsrelaterat att engagera sig i varje dag så finns det också lite tid till avkoppling och återhämtning, hoppas jag. Resa och löpning är två stora intressen och även om jag varit här några gånger tidigare så känns det kul med denna typ av kombinationsresor. Och mer kommer att komma, 3 till är inbokade redan i april.

bild 2

image

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Träning (främst löpning )& resor är stora intressen även här :)
    Vilket bolag kan du rekommendera för träningsresor?

    Ha en grymt go vecka:)

  2. Fasiken vad fint! Håll oss uppdaterade på när du kör SATS klasser, måste ju komma då!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *