Fredag eftermiddag och kväll och lördag hela dagen har jag varit upptagen med en ny löpcoachutbildning. Inte för att bli löpcoach, det är jag ju redan. Nej, nu var det för att gå igenom de träningspass inom löpning som gymkedjan SATS kommer erbjuda på vissa gym senare i vår. Så det är bara att gratulera om du har SATS-kort och har möjlighet att träna med mig och andra löpcoacher från Urban Tribes senare i vår. Mer information om detta kommer jag skriva senare, men vill du redan nu veta vilka pass som kommer erbjudas så är det Run Tough, Run Speedplay och Run Pace.

Det är nåt speciellt med att träffa andra likasinnade löpare och sätta sig i skolbänken. En kul, avslappnad skön stämning och Pernilla från PT-School är som vanligt bästa möjliga lärare. Att gå igenom kommande löpklasser i teori och praktik gör kollegorna på Urban Tribes och det känns kul och bra att vara en i gänget, bästa löpcoachgänget.

Är då allt guld och gröna skogar? Nja, jag kan berätta att vädret i fredags var typ askas och det bara regnade och då var det stora droppar. Tankarna gick tillbaka till Stockholm Marathon 2012 med 4 grader och ösregn. Men nu låg det också slask i skogen så man blev verkligen dyngsur. Det var bara att kasta sig i varm dusch när jag kom hem och försöka få upp lite värme. Men när jag öppnade ögonen lördag morgon så regnade det inte och vet ni vad, vi såg faktiskt lite sol under förmiddagen, mycket bättre än väntat alltså.

Och småseg blev nog de flesta av oss under lördagen. Okej, vi kanske bara kom runt 1,5-2 mil fördelade på 2 pass och många timmar, men tillsammans med många övningar blir man rätt seg lite överallt. Så att ge sig ut på en kvällsrunda senare lördag kväll var inget jag hade planerat, men som bekant så blir det inte alltid som man tänkt sig, men det gick bra, nemas problemas.

bild-1

Ser ni skuggan, det är jag som försöker ta kort! :-)

Share Button