Spring till festen!

Är det svårt att hitta tid till träningen? Är det lättare på helgen än på veckodagarna? Det borde kanske vara lättare på helgerna, men ibland känns det som det är så mycket annat som ska hinnas med då att det inte alltid är så lätt som man tror. Förra helgen tog jag till ett alternativ som jag gör ibland hemma i Halmstad, jag sprang till festen.

Jag tycker det är kanon att springa till en fest modet är någon som kan se till att kläderna kommer fram och att det finns duschmöjligheter. En lagom lång runda går alltid att få ihop. Och jag gillar motivationsfaktorn i att springa hemifrån och från A till B, det blir liksom lite mer än att springa en runda i närheten av hemmet. Man kommer liksom lite längre när man bara behöver springa enkel väg och alltså inte ska hem igen. Jag vet att det finns de som tar en buss eller liknande iväg en bit och sen springer tillbaka. Då får man kanske till sitt längre planerade pass som också då görs på nya löparvägar och det blir inte så lätt till att man ”fuskar” och avbryter långpasset innan man är hemma.

bild

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

 1. Jag springer till och från mitt jobb (9km enkel väg), det tar ca 10 min längre tid än att åka kommunalt=tidseffektivt!! Det gäller att se möjligheterna att få in träningen på ett enkelt sätt i vardagen :)

 2. Gillar idén och konceptet A till B. Funderar på att börja mina löprundor på andra platsen och springa hem, borde gå lite lättare :)

 3. Gillar också att kut afrån A till B. det blir som ett litet mini-äventyr. :-) Den där cykelbanan känner man ju igen…;-)

 4. Fetgilla på detta! Men du – hur såg samvetet ut för de övriga festdeltagarna när du anlände springandes?

 5. Linda: Ja, jag tror ofta det är så, det tar inte så mycket längre tid att springa än att åka kommunalt.

  Åsa: Ja, det är smart!

  Ingmarie: Haha, jag fram till dina gamla hemtrakter. :-)

  Snorkkis: Haha, jag kom i så god tid att jag hann duscha och svida om innan festen började. :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *