Är det svårt att hitta tid till träningen? Är det lättare på helgen än på veckodagarna? Det borde kanske vara lättare på helgerna, men ibland känns det som det är så mycket annat som ska hinnas med då att det inte alltid är så lätt som man tror. Förra helgen tog jag till ett alternativ som jag gör ibland hemma i Halmstad, jag sprang till festen.

Jag tycker det är kanon att springa till en fest modet är någon som kan se till att kläderna kommer fram och att det finns duschmöjligheter. En lagom lång runda går alltid att få ihop. Och jag gillar motivationsfaktorn i att springa hemifrån och från A till B, det blir liksom lite mer än att springa en runda i närheten av hemmet. Man kommer liksom lite längre när man bara behöver springa enkel väg och alltså inte ska hem igen. Jag vet att det finns de som tar en buss eller liknande iväg en bit och sen springer tillbaka. Då får man kanske till sitt längre planerade pass som också då görs på nya löparvägar och det blir inte så lätt till att man ”fuskar” och avbryter långpasset innan man är hemma.

bild

Share Button