Ibland undrar man om man är riktigt frisk. Men vad tusan, livet blir lite roligare om man hittar på lite annorlunda saker ibland. Som ikväll, när vi stack ut och sprang en sväng efter klockan 22, en lördagskväll. Egentligen borde jag kanske inte berätta det här för då får ni kanske en bild av mig som att jag är helt knäpp, men att jag är ute och kutar sena lördagskvällar hör dock inte till vanligheterna. Och idag var jag egentligen rätt mosig i kroppen efter en lååång dag med mycket löpning, som jag skrivit om i nästa inlägg.

De sena kvällsturerna är lite speciella. Man tycker man är tokig, men vi mötte faktiskt andra löpare också. Det händer att vi gör denna typ av äventyr, men det är ju mer ofta på sommaren än i februari. Men när jag nu sitter här i soffan efter kvällens runda så är jag nog piggare än innan vi stack ut. Det fanns dock en detalj som gjorde att det kändes som om våren är på väg, jag sprang i ett par adidas adios boost, för första gången den här säsongen. Och ja, det kändes lika fantastiska nu som innan vintern. Lätthet och känsla och en bra passform på min fot gör att jag gillar dem starkt.

bild

adidas adizero adios boost – en favoritsko helt enkelt!

Share Button