Efter en lång jobbdag är jag hemma. Kvällen har bjudit på både företagslöpning och jobbfika. Och det här blogginlägget tänkte jag landa vid jobbfikan.

Jobbfikan var med en ny PT-kund som är intresserad av löpteknik, men i maildialogen stod det ganska klart att det fanns mer än löpteknik som behövde diskuteras så jag föreslog ett möte för att snacka en massa andra detaljer och kunden gjorde helt rätt, dvs nappade på förslaget. För även om löpteknik kan vara både viktigt och intressant så är det sällan det enda som kommer göra en löpare bättre och med bättre så menar jag snabbare. Bättre kan kanske i någras ögon betyda att springa ”snyggare” men för mig är trots allt springa bättre detsamma som springa snabbare.

Så ikväll diskuterade vi en massa detaljer kring löpning, var löparen står idag, vilka mål som finns, hur löpträningen idag ser ut, hur man tänker kring det mentala, vilka förändringar som kan göras för att utveckla sin löpning för att bli en bättre löpare, osv. Och för mig som löparnörd så är det lika mycket en kul fikastund med en löpare som ett jobbmöte, även om jag är 100% dedikerad för att löparen ska kunna utvecklas på bästa sätt.

IMG_1883 halmstad tylösand snabbafotter

Share Button