Ni har väl inte missat att vi arrangerar en löparweekend i Halmstad den 11-13 april. Precis som vid tidigare tillfällen är det Ingmarie och undertecknad som är löpcoacherna på plats och som kommer guida deltagarna genom både Run Clinics och olika träningspass men också föreläsning/workshop.

Allt nödvändig information, som t ex preliminärt schema och information om hur ni anmäler är finns i detta tidigare blogginlägg. Framförallt ska ni ju inte missa möjligheten att få det lite billigare genom att anmäla er innan 28 februari, det är alltså 2 veckor kvar för att hinna anmäla sig till det billigare priset.

Det som är nytt sedan tidigare är att för er som bor i Halmstad med omnejd och inte bokar boende på hotellet, så finns det ändå en möjlighet att kunna duscha och byta om. Detta görs då på gymmet Nordic Wellness som ligger på Storgatan några hundra meter bort. Det kostar 50 kronor för en dag eller 100 kronor för hela helgen.

IMG_1846 halmstad tylösand snabbafotter

Vinterlöpning på stranden i Tylösand, Halmstad!

Share Button