Vi lämnade Åre igår eftermiddag efter en bra helg. Vi hann med mycket och det blev mer hektiska dagar än vanligt. Vädret var helt okej och väldigt omväxlande. Vi hann åka ganska mycket skidor, vi var på After Ski på Verandan 2 gånger, vi var ute och sprang en gång och vi hann se på lite OS, bland annat Kallas och Hellners silverlopp. Och vi avslutade med ett litet besök på en Afternoon Tea på Åre Granen, vilket kan rekommenderas.

Att springa med trötta ben efter skidåkning är lite speciellt. Det går och det går helt okej, men det känns konstigt. Naturligtvis beror det på vilka sviter man har från skidåkningen, men jag tycker det är lite häftigt att även om man egentligen är trött från skidåkningen så funkar det att springa. Och just detta kommer jag ihåg från tiden då jag säsongade i Åre då det hände att vi åkte skidor en hel dag för att sen direkt byta om för att springa någon mil. Okej, vi var inte så många som gjorde så och det kanske inte hände så ofta, men jag kommer ihåg det som mycket bra dagar.

IMG_2272snabbafotter

Jodå, vi var ute och sprang i Åre också!

Share Button