Jag gissar att ni är ganska vana och kanske också trötta på alla dieter som syns lite överallt i media titt som tätt. De syns på bloggar och facebook och kvällstidningarna har ofta lyckats hitta någon halvkändis som har testat dieten och av någon anledning fått för sig att den kan vara bra och kanske till och med att den har gjort underverk för dem, och inte sällan handlar det om att de lyckats gå ner i vikt.

En del träningsbloggare verkar ibland mer förtjusta i att prata mat och dieter än träning om man följer deras bloggar eller konto på instagram. Men nu har en PR-byrå kontaktat mig med något som verkar lite nyare än andra dieter så jag försöker vara snabb och lyfta fram den nya Yellostone-dieten eller som de själva kallar den ”The Yellostone Diet”. Som ni hör på namnet så kommer dieten från USA och handlar om de fantastiska Grizzlybären. Bären innehåller en stor mängd kostfiber och ska binda vatten på ett sätt att man inte känner sig hungrig och därmed inte äter så mycket och på så sätt får lättare att hålla vikten eller gå ner i vikt.

Ja, med tanke på så många konstiga dieter det finns, så finns det tydligen plats för en till. Och Grizzlybär okej, men läser man lite mer så ska det tydligen hjälpa om man sover med ett bär i naveln och ligger man inte still har de tänkt på det också för då finns det ett bälte man använder som håller mirakelbäret på plats. Möjligheterna är många och visst skulle man behöva receptboken för att få alla tips, men samtidigt så börjar man ju undra om det verkligen står rätt till när man tittar på filmen.

Tveksamt om jag beställer några Grizzlybär. Jag brukar inte lägga så stor vikt vid alla dieter som kommer och nej, jag vet inte vad jag ska tro den här gången heller, men man slutar aldrig förvånas vad som hittas på för att sälja mirakel.

Bellybutton

logo_with_background

Share Button