Jag har lite svårt för frasen ”aktiv vila” men det jag gjorde idag kanske ändå får räknas till den frasen. Min enda träning idag var att jag hade en mindre grupp i löpteknik vilket inte innebar så många sprungna kilometrar. Men jag måste vara ”på tårna” mer än i min egna träning eftersom det gäller att nå ut med sin kunskap, sina teorier och sitt kroppsspråk. Och även om det kan kännas som man själv har koll på läget kan det vara svårt att veta hur det tas emot, är jag tillräckligt tydlig, går det att förstå, osv.

Men ofta så blir känslan lite tydligare efter passet, innan man säger ”hej då” och skiljs åt. Och när det då finns en känsla av tacksamhet och nöjdhet med passet i form av att jag har gjort mitt jobb, då sprider sig en nöjdhet i kroppen som är väldigt behaglig. Det är också då jag vet att jag inte bara gör något jag gillar och tycker är kul, jag är bra på det också! :-)

IMG_2081 halmstad tylösand snabbafotter

Tipp topp tommel opp – som Therese Johaug säger!

Share Button