Självklart firade jag löpningens dag med en liten runda. Men det var ett tungt firande. Snön på marken gjorde det kanske inte så halt med väldigt ojämnt och väldigt jobbigt. Och på något sätt förväntar jag mig nästan att det ska kännas ganska lätt, speciellt när senaste passen har funkat bra. Men ibland är det så, ibland är det lite motigt men man får göra det ändå.

Jag mötte två löpare som hejade så glatt på mig och jag undrade lite för mig själv om de kände till löpningens dag och om de också var ute och firade, men jag tänkte också, igen, att heja på andra löpare verkar vara ovanligare ju större stad det blir. Kanske naturligt nu när några fler är ute och rör på sig, men skönt att komma hem och bli ”hejad på” också.

Hur firade ni löpningens dag?

IMG_1667 löpningens dag snabbafotter

Väldigt lite is på Nissan, snart är våren här!

Share Button