Jag har skaffat en ny leksak. Den heter Garmin 620 och idag använde jag den för första gången. Jag vet inte om jag är någon egentlig prylnisse, jag tror inte det, men det har varit så många som verkat så nöjda med sina Garmin 620 så jag kunde helt enkelt inte låta bli att införskaffa mitt eget exemplar.

Och på dagens långpass med TSM fick alltså bli premiärrundan. Jag kände mig lite ringrostig efter att ha kommit hem från Cervinia inatt och där nere har jag inte tagit ett enda löpsteg. Men idag var planen 26 kilometer. Men det var ganska klart att jag skulle försöka vara med, långpass ska man inte slarva bort om man ska springa längre distanser fram i vår. Klockan var med och pep lite snällt vid varje kilometerpassering. Efter några kilometer kom jag in i matchen och sen gick det ganska bra och jag kände att det var hyfsat ”prattempo” även om man inte sprang och babblade hela tiden.

Efteråt höll jag på att fixa lite med klockan och ladda upp passet på datorn och lite sånt där. Jag är inte så varm i kläderna med klockan ännu, så mer av en recension kommer senare. Men information verkar det finnas så det räcker, men jag hoppas det VO2max den visade kommer förbättras, för 53 kändes lite väl lågt jämfört med vad jag tidigare haft. Jag skyller på den höga höjden i alperna.

Skärmavbild 2014-01-27 kl. 00.19.26

Share Button