Det dyker upp lite olika sociala verktyg för att vi ska hitta träningssällskap eller helt enkelt en tränare om man känner att man behöver hjälp med något eller en lite inspirationsboost i alla fall. Ett av dessa är appen Vint, där olika tränare/ledare kan lägga upp olika träningspass som är för mindre grupper och sedan ses man live på den förutbestämda tiden. Jag har registrerat mig på detta så laddar du ner appen Vint så kan du också leta efter mina träningspass (jag heter Kenth i ”verkligheten” som kan göra det enklare att hitta mina pass i appen). Man betalar en mindre summa till Vint och sedan dyker man upp på den förutbestämda tiden och platsen.

Nu har jag till exempel ett pass jag kallar ”Löpskolning för ett effektivare löpsteg” som jag för tillfället har registrerat imorgon måndag (27/1) klockan 17:00 i Rålambshovsparken i Stockholm och även måndagen den 3 februari klockan 17:00 på samma plats. Passet är på ungefär 75 minuter, alla kan vara med, och det kostar 150 kronor, som man alltså betalar till Vint.

Skärmavbild 2014-01-26 kl. 18.04.27

Share Button