Jaha, när man är på skidresa så är frasen ”in i dimman” inte helt ovanlig och egentligen händer det väl både dagtid och kvällstid, men av olika anledningar. På den här resan har det inte varit så kvällstid, men det har förekommit lite under dagtid. Och idag var absolut en sådan dag.

Jag stack ut klockan 09.00 idag och det hade kommit en decimeter nysnö. Men det var också väldigt dimmigt och alltså väldigt dålig sikt. Så när man åkte var det lite svajigt, man såg inte mycket och en massa snö gjorde att skidorna inte riktigt följde efter så som jag ville att de skulle göra. Att man dessutom inte såg när det blev brant gjorde inte saken enklare. Och kallt var det också. Så jag stack helt enkelt in igen och har fått en del annan gjort under dagen. Men jag hade ju åkt skidor så jag gick en sväng till After Skin ändå. Och mycket riktigt hade det varit lite jobbigt därute och en reseledare hade hade fått en lite vit prick i ansiktet under dagen. Ingen fara för de upptäckte det, men det är ändå ett tecken på att det var kallt där ute idag.

Share Button