Vi skulle kunna kalla denna fjärde skiddagen för en mellandag. Efter några heldagar på skidorna från morgon till sen eftermiddag blev det idag några få minuters sovmorgon och skiddagen innehöll också en lång picknicklunch i solen med arrangören STS Alpresor och en avslutande varm choklad med grädde både på Chalet Etoile (Ullas) och vårt hotell Principe Delle Nevi.

Och även om jag tycker det är helt okej att åka skidor och dricka varm choklad med grädde på fik, så är det egentligen solen som alltid gör att det blir riktigt bra. Jag gillar solen, jag tror vi är rätt bra vänner. Det har också märkts här i början på veckan att det har pratats en del om vädret (som varit ”ganska” bra), men känslan är att nu pratar vi inte mer om vädret för nu förväntar vi oss att det blir strålande sol resten av veckan. Och jag tycker det låter bra, mer sol åt folket, det blir så mycket bättre då!

IMG_4723 cervinia sts alpresor

IMG_4716 cervinia sts alpresor

IMG_4722 cervinia snabbafotter

IMG_4732 cervinia hestra

Share Button