Äntligen fick jag till vinterns första pass på löpbandet. Som ni kanske vet har jag inget emot löpband, tvärtom så ser jag det som ett väldigt bra alternativ under vintern och väldigt bra när man vill springa olika snabbare pass med lite struktur.

Idag fanns det inte så mycket tid, men intervaller på gymmet kan bli ganska bra ändå. Själv intervalldelen idag gjorde jag som så att jag drog upp farten till vad jag ville ligga på och körde på i 1.45 och sen hoppade jag av och sänkte farten till gåfart. Efter 45 sekunder vila körde jag på igen i 1.45 och så hoppa av och sänka bandet till gåfart i 45 sekunder. Det blev 7 sådana intervaller ikväll och det är jag nöjd med.

Från början var det lite tungt, kändes lite snabbt, man jag kom också in i det så det gick fort men kändes bra. Skönt att det är gjort och jag hoppas att jag inte känner av det för mycket imorgon. Detta var ju bara dagens påhitt av träningspass på löpband, men på begäran så ska jag skriva ihop ett sådant blogginlägg inom kort.

Skärmavbild 2014-01-12 kl. 21.50.53

Fullt fokus!

Share Button