Idag är det 100 dagar till Boston Marathon. När jag under tidigare vintrar har blickat fram mot Boston Marathon har jag tänkt på tidigare år i Boston i form av väder och vind och vilka tider jag sprungit på. I år är det inte så. När jag nu blickar fram mot årets Boston Marathon tänker jag på allt jag brukar tänka på, men jag tänker ändå mest på bombattentatet mot Boston Marathon förra året.

Jag har olika delar jag tänker på när jag tänker på Boston Marathon 2013. Jag tänker på bilderna på bombernas explosion i TV, jag tänker på de döda och skadade, jag tänker på hur nerringd jag blev av alla möjliga svenska medier, jag tänker på hur denna avstängda gata såg ut dagen efter och jag tänker på att nu ska vi dit igen och springa vårt älskade Boston Marathon och visa att vi inte låter oss besegras av terroristerna.

2014-01-11 15.42.03

Ett litet collage från mina tidigare år i Boston Marathon!

Share Button