100 dagar till Boston Marathon

Idag är det 100 dagar till Boston Marathon. När jag under tidigare vintrar har blickat fram mot Boston Marathon har jag tänkt på tidigare år i Boston i form av väder och vind och vilka tider jag sprungit på. I år är det inte så. När jag nu blickar fram mot årets Boston Marathon tänker jag på allt jag brukar tänka på, men jag tänker ändå mest på bombattentatet mot Boston Marathon förra året.

Jag har olika delar jag tänker på när jag tänker på Boston Marathon 2013. Jag tänker på bilderna på bombernas explosion i TV, jag tänker på de döda och skadade, jag tänker på hur nerringd jag blev av alla möjliga svenska medier, jag tänker på hur denna avstängda gata såg ut dagen efter och jag tänker på att nu ska vi dit igen och springa vårt älskade Boston Marathon och visa att vi inte låter oss besegras av terroristerna.

2014-01-11 15.42.03

Ett litet collage från mina tidigare år i Boston Marathon!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Första gången jag är inne på din blogg, kul läsning! ser att du springer många maraton, har du testat Fjällmaraton än? Jag själv tycker det är mycket roligare med den terrängen nämligen. :)

  2. Sanna: Vad kul att du hittade hit, välkommen! Det finns många olika delar man skulle kunna hålla på med inom löpning, men det är svårt att hinna med allt. Marathon och halvmarathon är det som passar mig bäst och det är också distanser där man enkelt kan jämföra sina tider mot andra tider. Jag har inte sprungit marathondistansen i något fjäll, men jag har sprungit Åreskutan runt som var ett terränglopp på 24 km. Jag tror jag hade 2 timmar och 40 minuter, ungefär 1 timme mer än det borde göra om bansträckningen hade varit på en normal asfaltbana och alltså var jag inte så nöjd med min tid. Och eftersom jag helst springer fort passar asfalt bäst för mig. Men jag springer gärna ute på slingor i skogen eller på en sandstrand för träningens skull.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *