Jag fick till en bra kväll, en cool kväll. Det är ju inte ovanligt att man försöker pussla lite för att få in allt man vill och även om kvällen bara innehöll två delar så var det lite stressat. Jag kämpade först lite mot klockan till ett privat löpcoachpass och direkt efter sprang jag vidare, via en drickyoghurt i kiosken, till ett grupplöpning där jag var ledare i en grupp som höll runt 4:30 min/km i 20 km. Sen åkte jag hem.

Det första passet var väldigt kul för på kort tid lyckades vi ändra lite på stilen i löpsteget och den känslan är fantastisk. När man ser någon göra större framsteg än vad de själva trodde på, då blir jag väldigt nöjd. Det är inte helt lätt alla gånger, men that’s my job!

Att därefter springa som farthållare och peppa andra i gruppen i okej fart i 20 km var kul. Det kändes ganska okej och jag tänkte faktiskt på att jag sprang och pratade en del. Men visst kändes det lite på slutet och efteråt, jag hade trots allt varit ute en stund. Men vilket bra pass, riktigt bra kvalitet för löparna i gruppen och även för mig själv även om jag sprang som ledare.

Skärmavbild 2014-01-10 kl. 00.02.01

Mitt energitillskott mellan passen!

Share Button