Jaha, så var helgerna slut för den här gången. Mycket var planerat att göras och mycket har gjorts. Men inte helt oväntat är det också en del som var tänkt att göras som inte hanns med eller i alla fall inte blev av och den ena eller andra anledningen. Idag har det varit fullt upp med att försöka få både mig själv och lägenheten tillbaka till någon form av vardagsskick efter att jag inte varit här på 2,5 vecka.

Imorgon ringer klockan tidigt igen och det är med skräckblandad förtjusning jag undrar hur det kommer att kännas i arla morgonstund. Men redan första vardagen finns det träningsrelaterat på schemat. Och på onsdag måste jag upp till träningsrelaterat frukostmöte. Så jag hoppas att jag snabbt kommer in i vardagen och ser fram emot att det kan bli en kul vår.

Kustmaran 36

Jag blickar framåt mot våren och bra väder!

Share Button