Känner ni igen klyschan? Är det fortfarande någon som avger några nyårslöften eller är det mest något man säger? Eller är det så att man inte avger några nyårslöften men tänker lite på det för sig själv ändå?

Jag tror generellt sett att vi är ganska medvetna och vi känner ju alla igen frasen att ”vi ska börja med något sen”. Typ att vi ska börja med något nästa vecka, efter semester eller som nu, nästa år. Och att gymmen kommer med en massa erbjudanden efter sommaren och nu i januari är just för att de känner till hur vi konsumenter är i allmänhet och mycket riktigt brukar det vara ganska mycket folk på gymmet i januari månad.

Naturligtvis behöver man inte vänta med att börja med något, det bästa är ju om man bara kör igång direkt med det man tänkt sig. Men när vi nu är framme vid nyårsafton, gör något positivt av de tankar du kanske har om detta och se starten av det nya året som en start även för de du tänker börja med. Och börja smart och med det menar jag att börja på ett sätt så att det du tar dig för blir bestående över tid, för jag tror att det många gånger är det som är problemet.

Låt ditt 2014 bli ett fantastiskt träningsår! Gott Nytt År!

IMG_9507 åre snabbafotter

Detta är ett blogginlägg i samarbete med Intersport.

INTERSPORTBLOGGARE_LOGO 

Intersportlogga

Share Button