God Jul på er alla bloggläsare. Som ni säkert har märkt så har blogginläggen lyst med sin frånvaro senaste veckan och det är inte för att jag tänkt sluta blogga utan för att senaste veckan var helt hysterisk. Det märks också på hur jag ligger efter i mailen och missar detaljer jag inte får/borde missa på facebook. Men nu i julhelgen hoppas jag att jag kommer ikapp så att allt blir som vanligt igen.

Vad har då hänt sedan sist? Har jag inte ens tänkt på träning? Jo, såklart att jag har. Jag har bland annat haft inspirationslöpning i form av en morgonjogg, testat ett inomhuspass och coachat löpare. Men så här i slutet på året har jag också funderat en del på året som gått och funderat lite på året som kommer. Fundera och planera, det är kul det, men som vanligt är det action som gäller för att något verkligen ska hända.

Jag firar jul hemma i Halmstad och det ser nog ut ungefär som i stora delar av Sverige, dvs inte direkt någon snö. Men även om det vore lite mer passande med snö på marken så är det en mysig ledighet som jag mest har sett fram emot.

Hoppas ni varit snälla under året som gått och att det kanske ligger något träningsrelaterat paket under granen.

2013-12-24 11.49.59

Share Button