Idag börjar en ny säsong för mig, nämligen skidsäsongen. Jag är ”hemma” i Åre över luciahelgen en väldigt kort sväng men några premiäråk ska jag väl hinna med. Vädret är ungefär som det brukar så här i början av säsongen, lite snö på marken men just nu snöar det faktiskt en del också.

Men löparprylarna är också med och förhoppningsvis får jag med mig någon annan i gänget på en runda i eftermiddag. Det är lite svårt att hålla sig till ”långpass på förmiddagarna på helgen” när man är i Åre så man får stuva om dagen lite. Jag kanske kan räkna skidåkningen som lite träning i alla fall, för jag är ganska säker på att det kommer skaka en del i benen så här i början när jag är ringrostig. Så jag ser skidåkningen som ett alternativt träningspass och hoppas jag får in löpningen senare idag.

åre 120

Det här är jag, bakom min förklädnad!

Share Button