Har du någonting varit inne på jogg.se? Jag antar det och jag hoppas det. Det är inte bara en sajt där man kan registrera sin träning utan där finns också ett forum där man kan skriva i princip vilka trådar som helst och få svar på en massa frågor eller bara kika in av rent intresse.

Nu är Svettig där jogg.se ingår nominerade som en av de bästa träningssajterna och naturligtvis har jag varit inne och röstat. Som egenföretagare vet jag att det krävs ett hårt slit i början för att komma igång och bli sedd. Men killarna som startade det här har verkligen lyckats. Jag har träffat dem en del gånger genom åren och det är alltid med stor glädje och engagemang de vänder sig till en bred skara löpare.

Gör som jag, gå in och nominera dem till den bästa träningssajten.

Skärmavbild 2013-12-13 kl. 10.01.14

Share Button