Det händer att jag springer in på ICA i slutet av ett träningspass och alltså har jag träningskläder på mig. För ett par veckor sen frågade kassörskan om jag var ”en sån där som springer marathon”? Vad skulle jag svara? Jag tänkte lite snabbt att hon tycker väl jag är knäpp om jag svarar ”ja”, men jag kom inte på något bättre än att säga som det är, att ”jo, det händer väl…”. Svaret jag fick tillbaka var ett ”Wow”, det har min pappa också gjort någon gång”.

För några dagar sen var det dags igen, men då hann jag knappt in i butiken förrän en något äldre engelsktalande man ursäktade sig och frågade mig något i stil med ”Have you done that thing called Vasaloppet?” och ja, jag fick ju svara ”Yes” på det. Återigen fick jag något i stil med ”Wow” tillbaka och han fortsatte sen med ”Well, you really look like a skiing champion!” Sen tackade han så mycket för den lilla pratstunden och vi handlade vidare.

Så det kanske inte är så dumt att gå på ICA i träningskläder ändå!

Skärmavbild 2013-12-08 kl. 18.35.14

Share Button