Idag är det precis två veckor kvar till julafton. Och vi har knappt lämnat november. Oj vad tiden går fort. Och så ska vi hinna med och springa på stan och handla julklappar också, eller gör vi det mest hemma framför datorn?

Jag tänkte ge några julklappstips som jag har hittat på Intersport. Som väldigt många andra har de också ”dagens julklapp” men också en ”webb-rea”. Det finns också en stor mängd kampanjerbjudanden som kan vara värt att kika in på. Du kan också leta genom att i menyn välja till exempel skor, utrustning eller varumärken. Gör du det så passa på att därefter använda filtreringen till vänster så blir sökresultatet lite mindre och mer överskådligt.

Nu när vintern kommit på riktigt med snö och allt så tänker jag tillbaka på när jag jobbade i Åre och det var A och O och ha bra kläder och för min del som ofta fryser, varma kläder. Jag tittar på alpina kläder, jag tittar på kläder för längdskidåkning och jag tittar på kläder för löpning. Är man ute efter något större och gärna vill träna kondition inomhus så finns det även lite konditionsmaskiner, bland annat löpband (som jag dock inte har testat).

Löpband-IntersportEtt löpband att köra på framför Vinterstudion och OS i vinter? Ja tack!

Hestra-skidhandske

Ett par varma skidhandskar från Hestra skulle verkligen behövas!

 

Detta är ett blogginlägg i samarbete med Intersport.

INTERSPORTBLOGGARE_LOGO 

Intersportlogga

Share Button