Accepted: NYCM 2014

Jag har varit inne på det tidigare och det är nästan omöjligt att komma in på det igen, man måste ha lång framförhållning för att springa stora lopp i världen. Och nu har tiden kommit till New York City Marathon 2014. Jag anmälde mig för någon dag sedan och har också fått beskedet via mail, accepted. Så nu är jag nog anmäld till 4 maror nästa år.

Skärmavbild 2013-12-08 kl. 12.24.05

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Grymt! Vi ses kanske på två av dem. För jag nöjer mig med två. Och en fjällmara :)

  2. Shit vad kul! Det finns en viss risk att jag står bredvid och hejar nästa år igen – grym stämning!

  3. Helena: Ja, det är ”okej” stämning i NY! ;-)

    Johan: Jag kvalade in på tid till 2012 års lopp när de ställde in loppet på grund av blåst. Då fick man istället välja ett nytt år av de följande tre åren och jag valde 2014. Så ja, kavlade in på tid till 2012 som blev flyttad till 2014.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *