Löparläger i Åre

Dra till Åre och spring! Om ungefär en månad kör vi! Helgen direkt efter nyår, närmare bestämt helgen 3-5 januari bjuder Holiday Club och Craft Sportswear in till en inspirationshelg i löpningens tecken. Jag kommer vara där!

Holiday Run Clinic där fokus kommer ligga på löpteknik i teori och praktik, vi visar löpskolningsövningar som kan göra dig till en starkare löpare med ett effektivare steg och inte minst bygger du också en styrka som blir skadeförebyggande. Det kommer finns utrymme för mycket individuell feedback och tid för frågor om träningsplanering och annat ni kanske funderar på.

Antingen kör ni all in och bor på Holiday Club under helgen med logi och upplevelsebad eller så bor ni någon annanstans i Åre men ändå vill vara med. Oavsett vilket så klickar ni in här för att läsa mer om programmet, vad som ingår och hur ni bokar.

åre 212

Här är jag ute och springer vid Åresjön!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Men galet! den helgen är jag i Åre… är där för skidåkning, men ja…detta lockar ju helt klart. Måste fundera!!

  2. Ser ut att bli fantastiska dagar! Hade mer än gärna hängt på, är dock inte ledig just då… Har du några andra löpläger planerade för 2014? Har fortfarande svårt att smälta att jag missade Tylöhus i april, krockade med vår NY-resa som inte heller var helt fel :-) Hoppas verkligen något i Halmstad-trakten dyker upp framöver!!

  3. Mari: Fundera du och så anmäler du dig sen! :-)

    Cindy: Ja, lägret i Halmstad i våras var kanon, men det planeras faktiskt för ett nytt läger i Halmstad i mitten av april 2014. Allt är inte spikat, men inom kort kommer säkert all info ut på bloggen, så håll lite koll här så du inte missar igen. :-)

  4. Låter ju toppen, ska självklart hålla ögonen öppna framöver och absolut inte boka upp något under april månad förrän jag har datum för kommande läger :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *