Dra till Åre och spring! Om ungefär en månad kör vi! Helgen direkt efter nyår, närmare bestämt helgen 3-5 januari bjuder Holiday Club och Craft Sportswear in till en inspirationshelg i löpningens tecken. Jag kommer vara där!

Holiday Run Clinic där fokus kommer ligga på löpteknik i teori och praktik, vi visar löpskolningsövningar som kan göra dig till en starkare löpare med ett effektivare steg och inte minst bygger du också en styrka som blir skadeförebyggande. Det kommer finns utrymme för mycket individuell feedback och tid för frågor om träningsplanering och annat ni kanske funderar på.

Antingen kör ni all in och bor på Holiday Club under helgen med logi och upplevelsebad eller så bor ni någon annanstans i Åre men ändå vill vara med. Oavsett vilket så klickar ni in här för att läsa mer om programmet, vad som ingår och hur ni bokar.

åre 212

Här är jag ute och springer vid Åresjön!

Share Button