Det märks att året går mot sitt slut, trots att december precis har börjat. Jag kom precis hem från min sista bokade företagslöpning för i år. Det känns ganska bra faktiskt. Feedbacken från grupperna är hela tiden härlig att få och på de senaste träningarna hos olika företag har många undrat hur de ska hålla motivationen uppe framöver, för de vill gärna fortsätta springa och många kommer säkert att göra det också. Och tiden går ju faktiskt ganska snabbt nu, tyvärr tycker jag, för hips vips så är vi inne i januari och allt är som vanligt igen.

Men jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är inte farligt att hoppa över några träningspass eller vila några veckor. Även om allt känns bra nu så behöver både kroppen och motivationen laddas upp lite. För om några månader är vi i början av en ny lång löparsäsong. Och då vill vi naturligtvis vara väldigt sugna på årets löparutmaningar!

Halmstad 15

Coach Kenth som kommer ladda batterierna över jul lite söderöver!

Share Button