Idag runt lunchtid kom det några grattis på facebook och jag hade ingen aning om varför. Men lite senare fick jag reda på att min blogg fanns med på en lista med träningsbloggare och det handlade om något de kallade ”inflytelserika träningsbloggare”. Kul naturligtvis att jag som kille och faktiskt två killar till, fick vara med på listan bland 25 träningsbloggare, Det hör inte till vanligheterna i detta segment som tokdomineras av tjejer. Så tack till alla er som kommer tillbaka till bloggen. Sara tog en fantastisk pallplats på listan med sin populära blogg Träningsglädje.

Jag funderar egentligen inte så mycket på liknande men när det publiceras listor så funderar jag lite mer vad allt kommer ifrån. Som tidigare i år, eller var det förra året, som jag blev 4:a på listan över sexiga träningsbloggare och här var också både tjejer och killar vara med. Något som också diskuteras ibland är olika kategorier av bloggar och vilka bloggar som ska få ingå i samma kategori. I kategorin träningsbloggar kanske hälsobloggar som pratar en massa mat ingår även om bloggarna knappt tränar. Men det finns också specifika träningsbloggare som bloggar om sin elitsatsning inom en specifik gren. Och det är klart att det skiljer en hel del på en hälsoblogg och en kille eller tjej som bloggar om sin elitsatsning.

Men det är såklart kul att bloggen uppmärksammas, att den syns lite i mediabruset. Kul också att Craft kom på en fantastisk fjärdeplats bland populära varumärken trots att deras inriktning är väldigt smal jämfört med varumärkesjättar som vill finnas med inom alla möjliga aktiviteter. SATS kom överst på listan av de populäraste gymmen, vilket känns ganska självklart.

För den som vill läsa artikeln så finns den här på Dagens Media.

Halmstad Tylösand 4

Klart jag ville välja en bild hemifrån stranden till det här inlägget!

Share Button