Jag vet själv hur det är, man vill ju inte betala mer än vad man behöver. Samtidigt vill man gärna ha det man spanat in, uppdatera sig till årets modell av förra årets favoriter osv. Just idag har Sportamore ett erbjudande där de erbjuder 25% på allt från Craft och jag såg att det var nästan 400 artiklar.

Jag har själv kollat igenom listan och såg att det till både löpning, längdskidåkning, cykel, underställ och leisure. När jag ändå kollade igenom vad som fanns så kan jag inte låta bli att tipsa om några av mina favoriter. Jag skulle kunna tipsa om  mycket mer, men kolla gärna själva och se vad ni hittar.

  • Elite Run Light Jacket (för sommaren)
  • EXC Race Jacket (för längdskidåkning och löpning)
  • PXC Storm Tights (för längdskidåkning och löpning när det är riktigt kallt)
  • Hybrid Weather Glove (skön löparvante)
  • Performance Run Thermal W (ny favorit, se nedan, skön tröja med vindskydd framtill)

Craft Performance Run Thermal Wind

Här är coola jag i en PR Thermal Wind!

 

Share Button