Kolla in ”Sweden is all in”

Löpning finns överallt i alla möjliga former. Väldigt ofta tänker vi kanske på de vanliga loppen kända loppen som blir fulltecknade så snabbt att det inte längre är hållbart utan de blir tvungna att lotta ut startplatser istället. Men det finns också andra lopp, mindre kända lopp, men som kan vara väl så häftiga som upplevelse.

Just nu är Sara, Annika och Ingmarie nere på Cypern och springer en 4-dagarstävling där varje dag innebär en ny sträcka av varierande slag. Kul att läsa deras berättelser på deras bloggar och jag funderade lite på om jag är avundsjuk som inte är där eller inte. Oavsett vilket, så kan jag direkt fram till att det är väldigt häftigt att det finns då mycket inom löpningen, så mycket man kan få göra och vara med på, vilket gör att jag hoppas jag har intresset att springa många år framöver.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Läser deras bloggar, och tycker det verkar vara riktigt kul. Vilken utmaning!! Jag blir sugen :) hur väl förberedd tycker du man ska vara på en sådan grej, hur många mil/träningstimmar i benen behöver man?

  2. Mari: I detta fallet så var ju en sträcka 21 km, så det bör man ju veta att man klarar av. Det handlade också om 4 dagars löpning i sträck och i detta fallet ganska kuperat vissa dagar. Så det är svårt att säga några specifika riktlinjer, men att vara beredd på längsta passet, vara förberedd för att springa 4 dagar i rad och gärna tränat en del i kuperad terräng. Sen tycker jag inte att man behöver ha testat liknande på träning, på samma sätt som man inte springer ett marathon på träning bara för att veta vad som väntar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *