Löpning finns överallt i alla möjliga former. Väldigt ofta tänker vi kanske på de vanliga loppen kända loppen som blir fulltecknade så snabbt att det inte längre är hållbart utan de blir tvungna att lotta ut startplatser istället. Men det finns också andra lopp, mindre kända lopp, men som kan vara väl så häftiga som upplevelse.

Just nu är Sara, Annika och Ingmarie nere på Cypern och springer en 4-dagarstävling där varje dag innebär en ny sträcka av varierande slag. Kul att läsa deras berättelser på deras bloggar och jag funderade lite på om jag är avundsjuk som inte är där eller inte. Oavsett vilket, så kan jag direkt fram till att det är väldigt häftigt att det finns då mycket inom löpningen, så mycket man kan få göra och vara med på, vilket gör att jag hoppas jag har intresset att springa många år framöver.

Share Button