Det regnade ute idag. Och vi var ute och sprang med ett nytt gäng löpare. Kanske inte så många som de trodde att de skulle bli vilket bland annat kanske berodde på det regniga vädret. Men jag väljer att vända på det. Tänk idag var det ett gäng som var ute och sprang som kanske inte hade tänkt att göra det om det inte var för att gruppen hade bestämt tid att göra det. Men nu fick de inte bara med sig ett bra träningspass, de fick också med sig en boost av att det går att träna ute trots att det regnar lite. Och kunde de ta sig ut i kvällens väder kan de ta sig ut i de allra flesta väder.

Det jag är inne på tycker jag är en viktig del. I deras situation idag handlade det bland annat om vädret som de ”besegrade” i och med dagens träning. Och ni kanske kommer ihåg att jag i går skrev om Charlotte Kalla och hur hon är bra på att jobba med sitt eget självförtroende, sin egen självkänsla. Och i de allra flesta träningspass de allra flesta dagar så tror jag vi kan hitta något positivt och fokusera på, istället för att mest tänka på allt som är negativt och ”fel”.

Så, lyft upp dig själv och lyft upp andra i din omgivning! Det blir så mycket bättre och roligare då!

craft light down jacket

Share Button