Det börjar bli jäkligt mörkt ute tidigt på eftermiddagarna. Inte konstigt att man börjar längta efter snö. Visst, är det snö är det förhoppningsvis minusgrader ute men med rätt kläder är det inget problem. Jag kommer precis hem från en företagslöpning där i princip alla tyckte det var kallt ute i början men där det inte tog lång tid innan deltagarna tyckte det var skönt ute. Och det är ju så mycket roligare och vara ute när det är ljust av snö på marken. Även om jag är från Halmstad har jag alltid gillat snö, riktiga vintrar och jag gillar att vara aktiv ute i snön. Numera springer jag ute året runt och jag åker gärna skidor efter min förmåga. Så med bara en dryg månad kvar till julafton börjar jag nästan längta efter snön.

Craft som jag springer mycket med i ur och skur har också laddat för vintersäsongen. På sidan prepare for snow som Craft lanserade nyligen får du bra tips från både Björn Lind och Charlotte Kalla, men där finns också en massa peppande instagrambilder. Björn pratar om att funktionen i kläderna alltid sätts allra främst på Craft och det är en av anledningarna till att jag trivs så bra i deras kläder. På sidan prepare for snow lyssnade jag också på Charlotte som pratade om motivation. Hon är sååå bra och jag tog direkt med mig två detaljer, dels hur hon i sina träningspass tänker framåt mot målet som i år är OS men också hur hon berättar att hon jobbar med sitt självförtroende, att hon måste tro på sig själv och hur självförtroendet är en färskvara. Det här med självförtroendet tror jag är väldigt viktigt och vi är säkert många som behöver blir bättre på detta. Så vill du spana in vinterns längdkollektion från Craft och få tips från Charlotte, kika in på prepare for snow.

Tävla med Craft!

Passa på och tävla med Craft så har du möjlighet att vinna startplatser som ingår i En svensk klassiker 2014 och kläder från Crafts nya kollektion. Du är med och tävlar genom att lägga upp en bra bild på Instagram och hashtagga den med #prepareforsnow och kommentera bilden med hur du förbereder dig inför vintersäsongen. Kom ihåg att ditt Instagramkonto måste vara ett öppet konto. Bilden publiceras på www.prepareforsnow.se där du också kan hitta all information om tävlingen.

Blogginlägget presenteras i samarbete med Craft, Functional Sportswear.

prepareforsnow

Share Button