Efter Frankfurt Marathon som gick i slutet av oktober så tog jag säsongsvila och har inte tränat något speciellt sen dess. Och det har gått väldigt bra att göra väldigt lite träningsrelaterat i några veckor. Men för att jag inte ska landa för långt in i soffan måste jag nog avsluta min säsongsvila nu. För jag är faktiskt väldigt bra på att vila, och det väldigt länge.

Nu har jag ett par företagsträningar onsdag och torsdag och sen kommer helgen. Och det finns en tanke att jag ska vara med på något lagom långt och lagom lugnt långpass i helgen och efter det hoppas jag att jag kan börja ta tag i träningen igen. I helgen ska också tid finnas för att titta lite på träningen framöver.

För egen del tror jag det är viktigt att komma igång innan jul, annars går det lätt ett par veckor till och vi kommer då en bit in i januari och kommer jag inte igång förrän då så är det allt annat än bra.

IMG_0477

Snart är det färdigvilat för den här gången!

Share Button