Färdigvilat

Efter Frankfurt Marathon som gick i slutet av oktober så tog jag säsongsvila och har inte tränat något speciellt sen dess. Och det har gått väldigt bra att göra väldigt lite träningsrelaterat i några veckor. Men för att jag inte ska landa för långt in i soffan måste jag nog avsluta min säsongsvila nu. För jag är faktiskt väldigt bra på att vila, och det väldigt länge.

Nu har jag ett par företagsträningar onsdag och torsdag och sen kommer helgen. Och det finns en tanke att jag ska vara med på något lagom långt och lagom lugnt långpass i helgen och efter det hoppas jag att jag kan börja ta tag i träningen igen. I helgen ska också tid finnas för att titta lite på träningen framöver.

För egen del tror jag det är viktigt att komma igång innan jul, annars går det lätt ett par veckor till och vi kommer då en bit in i januari och kommer jag inte igång förrän då så är det allt annat än bra.

IMG_0477

Snart är det färdigvilat för den här gången!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

  1. Hej! Jag kom inte med till Berlin-maran, funderar nu på nån annan till hösten 2014. Någon du kan rekommendera eller vet av? :)

  2. Malin: Synd med Berlin, jag missade nog också. Det finns säkert massor och egentligen vill jag bara rekommendera de jag sprungit, de andra vet jag ju inte nåt om. Frankfurt tyckte jag inte var någon höjdare faktiskt. Amsterdam är en kul liten stad tycker och jag och de arrangerar mara, halvmatta och 8 km samma dag, det gillar jag. Själva marabanan är lättsprungen men lite tråkig mellan typ 15-30 km. Om jag ska nämna någon jag inte sprungit så går Helsingborg Marathon för första gången i september nästa år och det gissar jag kan bli kul. Det går också någon mellan Nice och Cannes eller liknande. Vill du springa utomlands så tycker jag du ska funderar på vilken stad du vill åka till så att det blir en bra helhet. En okej maran i en trist stad blir liksom inte tillräckligt bra. Återkom gärna med hur du tänker kring land och stad så ska jag försöka fundera lite till.

  3. Jo det är utomlands som lockar eftersom tanken är att kunna kombinera loppet med lite semester. Eftersom jag aldrig sprungit en mara förut så har jag inte några krav på själva banan, målet är liksom att komma i mål :) Gärna i Europa någonstans, kanske Amsterdam vore ett vettigt alternativ då..måste läsa på extra om staden!

  4. Malin: Okej! Ja, Amsterdam kan vara ett bra alternativ. Sen går Aten Marathon i november om man gillar Aten. Jag tror även det finns ett i Florens i november och maran mellan Nice och Cannes går nog också i november. Sen går det ett lopp i Valencia på hösten som är en kul stad, jag tror att det är både helmara och halvmatta, men det tål att kollas upp. Och precis nu kom jag ju på att på en del lopp så delas det ut en bra tidning med en förteckning på många lopp. Jag googlade upp den och här är länken till kalendern. Hoppas du hittar något som passar dig fint! Och stort lycka till. Hojta till om du vill ha tips och hjälp med din maraträning! http://www.aimsworldrunning.org/Calendar.htm#current

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *