Efter en sen natt igår vaknade jag upp till klarblå himmel idag. Och planen var klar redan sedan igår, idag skulle det bli fint och idag skulle det springas på Prins Bertils stig, favoriten av alla fina ställen att springa på i Halmstad.

Sara skulle springa lite längre intervaller och jag höll koll på tiden och idag var även pulsen något som fokuserades på. Men jag höll också koll på omgivningen, för idag var det tokfint ute på favoritstigen. Och många hade också tagit sig ut till stigen idag, alla möjliga flanörer var där, men inte så illa att det var trångt.

Efteråt träningen blev det lite mer strand, vi tog kort, jag silade sanden mellan fingrarna och jag lyssnade på de små vågorna. Att solen kan skina vet vi, att stranden är fin vet vi. Men det som gjorde dagens upplevelse så annorlunda var själva tanken att det idag den 17 november kan vara 10 grader plus, vara hur fint som helst på stranden och solen bara gassa och ändå var vi i Sverige. Det kändes nästan lite overkligt.

Kolla gärna in min film från stranden på mitt Instagramkonto, där jag inte helt oväntat har kontonamnet snabbafotter.

Halmstad 8 snabbfotter

En löpare och livsnjutare på stranden i Halmstad!

Share Button