Vad gör du helgen efter nyår? Vill du starta igång det nya året med löpning? Vill du fira 2014 års första helg i Åre där jag kan hjälpa dig med din löpning samtidigt som du får tid över att göra allt annat man vill göra i Åre? Boka in dig på Holiday Run Clinic på Holiday Club i Åre.

Holiday Club i Åre i samarbete med Craft Sportswear har tagit fram en kurs som jag kommer att hålla i. Fokus kommer att ligga på löpteknik i teori och praktik med individuell feedback på lördagen och på söndagen fokuserar vi på träningsplanering, förslag på träningsupplägg, löpning och tid för individuella frågor som brukar vara väldigt populärt. Läs mer om detaljerna på Holiday Clubs hemsida.

Bokar du och bor på Holiday Club så ingår Holiday Run Clinic. Bor du någon annanstans men ändå vill vara med så går det också bra, maila mig på snabbafotter@gmail.com för mer information.

holiday_run_clinic2_880x501px

Share Button