Skomärken i New York

Jag fick en länk från en adept som var och kikade lite på maran i New York som handlade om skomodeller. Och självklart går man igång lite på sånt. Där fanns en undersökning på vilka skomodeller de första 100 löparna som kom i mål sprang i. Och eftersom tjejernas elitfält startar 30 minuter före killarnas elitfält blir det en blandning av tjejer och killar i listan över dessa 100 löpare. Jag har dock inte kollat vad detta rent konkret i uppdelning innebar, om det var 50 tjejer och 50 killar eller hur fördelningen såg ut.

Tittar vi rakt av på skomodeller så hade adios boost och zoom streak 3 lika många löpare, 11 löpare till vardera modell. Jag tog också och kollade rent generellt på adidas och såg att 26 av dessa 100 löpare sprang i adidas och då hade alltså 15 löpare någon annan adidasmodell än adios boost. Det kan nämnas att 8-9 löpare sprang i adios eller adios 2, men också att 2 löpare sprang i energy boost. Det fanns också en löpare som sprang i underbara takumi ren vilket inte förvånar mig. Det som förvånar mig mer var att det fanns en löpare som sprang i tempo 5 och en som sprang i supernova sequence. Jag hittade 8 olika adidasmodeller bland dessa 26 löpare bland de 100 som sprang i adidas.

adidas adizero adios boost är alltså en favorit bland många, även om en del fortfarande håller kvar vid tidigare adiosmodeller. Men som sagt, det finns också många som springer i andra och då även tyngre modeller, men ändå gör det på mycket bra tider.

adidas adizero adios boost

adidas adizero adios boost är en av mina många favoriter och jag är alltså inte ensam om detta!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Tack vare dig och din blogg har jag hittat (efter en del letande…) Adidas Marathon 10! Fantastisk träningssko, utan ”krimskrams”! Favorit från första steg. Varför är den så svår att hitta/köpa?

  2. Göran: Visst är Marathon 10 helt underbar. Men visst, svår att få tag i. Adidas själva pratar inte om den som en löparsko utan snarare som en streetsko, lite konstigt tycker jag. Jag har köpt den på olika webshopar, någon gång i adidasbutiken i Stockholm och på Paragon i New York. Samma enkla känsla kanske inte riktigt uppnås med Energy Boost, men annars är den rätt bra också.

    Sara: Ja, varför inte! ;-)

    Mari: Ja, dt är den värd. Så får du se hur den passar din fot.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *