Avslutning på helgens löpcoachkurs

Jaha, så är då alla timmar av utbildning från fredag morgon till söndag kväll slut. Även idag har det varit en givande dag som innehållit viktiga delar, som till exempel lite plyo, biomekanik, vanliga löparskador, lite om tester och löpstyrka. Just nu känner jag mig lite trött efter 3 späckade dagar, sitter i soffan framför OS-program på TV.

Samtidigt som jag försöker slappa för fullt så funderar jag också på vad jag tycker om hela utbildningen som helhet, eller inte grundkursen, utan just denna fortsättningskurs som varit i 3 dagar. För eftersom jag brinner för detta vill jag ju också utvecklas och bli en ännu bättre löpcoach.

Men jag smälter fortfarande mina intryck från hela helgen och utbildningen, så min egen lilla utvärdering kommer inom kort.

2013-11-09 15.36.41

Headcoach Rubin håller föreläsning!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Trött är bara förnamnet! Personligen sitter jag och småsover på tåget samtidigt som jag svär över världens sämsta internet…. och smälter intrycken! Överlag väldans nöjd med utbildningen även om jag hade kunna tänka mig mer praktik vad gäller att titta på olika löpstilar och hitta felen och åtgärderna!

  2. Är glad jag slapp gå upp i snorottan i dag. Segt nog ändå. ;-)
    Ser fram emot din utvärdering. :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *