Jaha, så är då alla timmar av utbildning från fredag morgon till söndag kväll slut. Även idag har det varit en givande dag som innehållit viktiga delar, som till exempel lite plyo, biomekanik, vanliga löparskador, lite om tester och löpstyrka. Just nu känner jag mig lite trött efter 3 späckade dagar, sitter i soffan framför OS-program på TV.

Samtidigt som jag försöker slappa för fullt så funderar jag också på vad jag tycker om hela utbildningen som helhet, eller inte grundkursen, utan just denna fortsättningskurs som varit i 3 dagar. För eftersom jag brinner för detta vill jag ju också utvecklas och bli en ännu bättre löpcoach.

Men jag smälter fortfarande mina intryck från hela helgen och utbildningen, så min egen lilla utvärdering kommer inom kort.

2013-11-09 15.36.41

Headcoach Rubin håller föreläsning!

Share Button