Man blir som bekant aldrig riktigt fullärd och därför sitter jag i skolbänken hela helgen, ja inte bara helgen utan till och med fredag till söndag, varför nöja sig med helgen när man kan sno lite av vardagarna också? Även om jag redan nu har lite att säga om utbildningen så ska jag hålla lite på det till efter utbildningen är slut, så jag får med alla intryck liksom.

Idag var det favoriten Pernilla, sedan tidigare utbildning, som höll i trådarna. Och hon kan sin sak och lägger upp allt på ett sätt så att man blir ännu mer intresserad och inspirerad till att vilja lära sig mer. Jag skulle kunna säga att hon är ”en glad skit” helt enkelt. Tidigare utbildningsdagar har fokus varit på coachande i grupp men dessa dagar ligger fokus på coachande av individer. Och visst är det lite skillnad och visst inser man att allt inte går att dra av på en helg om det ska göras seriöst. Så idag har vi pratat om coachande och ledarskap men också gått in på krav och kapacitet för att kunna analysera behov på enskilda individer. Dagen avslutade vi lite mer praktiskt med individuella coachuppdrag med individuell feedback.

Precis som Pernilla sa att det alltid är kul att utbilda löpare för vi är positiva och glada, aha, är det så, vad bra! Men visst är känslan i klassrummet så redan från start. Några bekanta ansikten som bloggarna Ingmarie och Anna och profilerna Ulrika och Deri och som sagt, många nya ansikten från Sveriges avlånga land. Imorgon börjar vi redan klockan 8 så jag måste hinna sova okej, för det gäller att hänga med. För det är ju det här jag vill göra, det här jag brinner för och feedbacken från min adept på dagens coachpass var just det, att det syns att jag brinner för detta!

Summa summarum var det en bra dag, en bra förstadag. En förstadag som innehöll en del nytt jag kan ta med mig, men det var också en hel del som jag kände inte var så nytt för mig. Men visst, även om jag mest vill lära mig nytt, så gillar jag också att få en bekräftelse på att sättet jag redan jobbar på är helt i linje med utbildningen, det känns bra!

2013-11-08 14.33.02

Pernilla kör på som tusan i sin egen härliga stil!

Share Button