Det är mycket utbildning nu. I helgen som gick lärde jag mig allt möjligt om mat (eller kost som en del kallar det) för oss som tränar. Så vem vet, snart kanske jag håller en kurs om mat. Jag har både lagat mat och ätit mat, så jag har erfarenhet! :-)

Och ikväll var jag på föreläsning med Mikael Mattsson. Det var väldigt givande, även om det inte var några direkta nyheter för mig. Hur kunde det då vara givande kan man undra? Jo, för att allt Mikael tog upp, som jag gissar är baserat på forskningsresultat, stämmer väldigt väl överens med mina egna teorier om träning och att få den bekräftelsen är naturligtvis givande.

Mikael var också bra som föreläsare och påpekade faktiskt att det är egentligen inga större nyheter som gäller. Så trots alla möjliga idéer om än det ena och än det andra som florerar runt om i olika media så är det trots allt de gamla teorierna som gäller än.

Föreläsning Runday Mikael Mattsson Löplabbet

Mikael Mattsson och Lisa från Runday!

Share Button