Måndag, första dagen på en vecka som förhoppningsvis avslutas med nöjda miner i årets säsongsavslutning. Jag började löpardagen med ett uppdrag som löpcoach under sen eftermiddag under tiden när det fortfarande var lite ljust ute. Fantastiskt roligt när man träffar en kund som gjort framsteg sedan förra gången vi sågs. Efter en liten paus och inväntande av höstmörkret så sprang Sara och jag ett varv runt Kungsholmen, ikväll på ”fel” håll.

Det är lite speciellt att komma ut och springa i mörkret och kylan som jag inte riktigt blivit van vid ännu. Känslan när det kan finnas ett litet motstånd till att byta om och ta sig utanför dörren, trots att man vet att det troligtvis kommer kännas helt okej ganska kort stund in i passet. Och sen är det en ganska kul känsla att möta en massa andra löpare och trots att det är mörkt ute så är inte klockan så mycket, dvs det är fortfarande en stund kvar av kvällen efter träningen.

Det är värt att kämpa sig utanför dörren, det ska jag försöka komma ihåg framöver.

Löpning med pannlampa

Denna bilden är från vårt löparläger med STS Alpresor i Bad Gastein i augusti, där vi en gång sprang en sen kväll med pannlampor.

Share Button