Fredagsnöje

Som ni ser på rubriken ligger jag lite efter. Det har varit en väldigt hektisk helg och jag är på resande några timmar till. Men om jag backar till i fredags så fick vi till en väldigt spontan och kul träning i Halmstad. 2 Varbergsbor kastade sig i bilen och kom ner till Halmstad för lite gemensam löpning. Och när vi nu ändå sprang ett par varv under elbelysningen på Galgberget passade vi på att snacka lite löptips också. När folk är nyfikna och intresserade är det liksom svårt att låta bli. Eftersom det hann bli mörkt innan vi kom ut kände jag lite att det var tur att de kom ner för annars hade jag kanske inte kommit ut heller. Men efteråt så kändes det riktigt bra, det hade varit roligt och det kändes skönt att ha varit ute några kilometer. Den känslan ska jag ta med mig nu när mer och mer träning kommer göras i mörkare förhållanden.

Att vi avslutade kvällen med en pizza på stan satte pricken över i:et på den lilla snabbvisiten!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Hej!
    Kul att träffa dig igår trots att vi inte snackade så mkt löpning. Vi spenderar nästan hela sommarsemestern nere i Skummeslöv, så vi kanske springer på varandra. Blir det ngt löpläger till sommaren i Tylösand är det inte omöjligt att jag hänger på!

    Med vänlig hälsning,
    Johan Dahlhöjd

  2. Johan: Ja, kul att vi råkade ses där i lördags, oväntat. Visst, löparläger i Tylösand är en höjdare så häng gärna med om ni har möjlighet! Mvh Kenth

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *