Som ni ser på rubriken ligger jag lite efter. Det har varit en väldigt hektisk helg och jag är på resande några timmar till. Men om jag backar till i fredags så fick vi till en väldigt spontan och kul träning i Halmstad. 2 Varbergsbor kastade sig i bilen och kom ner till Halmstad för lite gemensam löpning. Och när vi nu ändå sprang ett par varv under elbelysningen på Galgberget passade vi på att snacka lite löptips också. När folk är nyfikna och intresserade är det liksom svårt att låta bli. Eftersom det hann bli mörkt innan vi kom ut kände jag lite att det var tur att de kom ner för annars hade jag kanske inte kommit ut heller. Men efteråt så kändes det riktigt bra, det hade varit roligt och det kändes skönt att ha varit ute några kilometer. Den känslan ska jag ta med mig nu när mer och mer träning kommer göras i mörkare förhållanden.

Att vi avslutade kvällen med en pizza på stan satte pricken över i:et på den lilla snabbvisiten!

Share Button